Usturoi friptură de miel cu cartofi hotpot
Friptura de miel cu usturoi cu cartofi hotpot ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pulpă de miel parțial dezosată, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 125 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Usturoi & herb friptură de miel pe cartofi boulang, Hotpot De Miel, și Cardamom miel hotpot sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Tăiați buzunare mici în pielea și carnea mielului străpungându-l cu vârful unui cuțit ascuțit. Umpleți fiecare buzunar cu o felie de usturoi, folosind 3-4 cuișoare și câteva frunze de rozmarin. Mai umpleți puțin în interiorul mielului, cu niște cimbru, de unde a venit osul. Puneți într-o formă de prăjire, condimentați bine și acoperiți cu folie.
Topiți jumătate din unt într-o tigaie mare. Se prăjește ceapa, amestecând frecvent, până se înmoaie și devine aurie. Sfat într-un al doilea cositor mare de prăjire. Gatiti carnea de oaie sau mielul tocat in tigaie pana se rumeneste.
Adăugați la ceapa din tablă și aruncați cu cartofii, morcovii, usturoiul rămas și ierburile (tocate), 2 linguri de făină și niște condimente.
Se toarnă stocul în tigaie, apoi se adaugă sosul Worcestershire și untul rămas. Când se topește și fierbe, se toarnă peste cartofi, se acoperă cu folie și se coace cu mielul timp de 1 oră.
Descoperiți atât mielul, cât și hotpotul și gătiți încă 45 de minute până când cartofii sunt aurii și fierți până la capăt. Lăsați mielul să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta. Lăsați cartofii la cuptor (acoperiți dacă încep să se rumenească prea mult) până când sunt gata de servit.
Scurgeți grăsimea din mieii care prăjesc staniu, rezervând sucurile.
Puneți cositorul pe foc și amestecați făina rămasă.
Se toarnă 450 ml apă clocotită sau bulion și se amestecă până se îngroașă până se îngroașă.
Tăiați fierbătorul în 8 și ridicați-l pe farfurii încălzite. Tăiați mielul în felii groase și așezați deasupra, apoi lingurați puțin sos.
Serviți cu fasolea verde și spanacul adăugați puțină nucșoară rasă la spanac, dacă doriți.