Usturoi și brânză de ierburi-salată glazurată și salată Orzo cu fenicul, roșii și Oregano
Usturoi și ierburi brânză glazurate mușchi și salată Orzo cu fenicul, roșii și Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 711 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, orzo, bec de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Orzo Cu Fasole Garbanzo, Brânză De Capră Și Oregano, Roșii prăjite suculente cu Oregano și usturoi, și Usturoi-Herb Crusted Dezosată Carne De Porc Muschi De Vita Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se condimentează fripturile cu sare și piper și se adaugă în tigaia fierbinte. Gatiti 3-5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți fripturile din tigaie și puneți-le deoparte. În aceeași tigaie, adăugați brânză și vermut. Se fierbe 2 minute, până când brânza se topește și creează un sos, răzuind orice bucăți maronii din tigaie și încorporându-le în sos. Sosul de lingură peste fripturi chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pentru a face salata, într-un castron mare, combinați orzo gătit, fenicul, roșiile, oregano, oțetul și uleiul de măsline rămas. Aruncați pentru a combina și condimenta, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Gătit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat