Unt rumenit Conopida prăjită

Unt rumenit Conopida prăjită
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute de petrecut în bucătărie, conopida prăjită cu unt rumenit poate fi o rețetă remarcabilă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. O porție conține 148 de calorii, 4 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD per porție. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, conopidă, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 54%. Rețete similare sunt Conopida prăjită cu unt rumenit, Monkfish prăjit cu linte și conopidă cu unt rumenit și Conopida cu piure de usturoi cu unt rumenit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400°.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
2
Capetele tulpinii tăiate de pe căței de usturoi necurățați. Înfășurați cuișoarele într-o bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Rozmarin Tocate, Câteva CrenguțeFrunze De Rozmarin Tocate, Câteva Crenguțe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (3,52 Uncii) , TocateCu Migdale (3,52 Uncii) , Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
3
Coaceți 25-30 de minute sau până când cuișoarele sunt moi. Desfaceți și răciți la temperatura camerei. Stoarceți usturoiul de pe piele. Se pasează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
4
Între timp, într-o cratiță grea mică, topește untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
5
Se încălzește 5-7 minute sau până când devine auriu, amestecând constant.
6
Se ia de pe foc.
7
Puneți conopida într-un recipient uns de 15x10x1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema, Impartite
8
Stropiți cu unt rumenit; se presara cu sare si piper. Aruncă pentru a acoperi. Se prăjește 15-20 de minute sau până când conopida este maro aurie și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
ConopidăConopidă
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
9
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
10
Adăugați ingredientele rămase și usturoiul prăjit; arunca pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista