Unt pateu de fasole cu pâine prăjită melba
Unt pateu de fasole cu pâine prăjită melba este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 823 calorii, 4G de proteine, și 85g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fasole de unt, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Maioneză de Crab cu pâine prăjită Melba și salată de ierburi, Melba de piersici la grătar cu iaurt congelat cu fasole de vanilie, și Armean de Fasole și Nuci Pateu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi gătiți ușor șalota și usturoiul timp de 5 minute până se înmoaie.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați fasolea de unt, apoi amestecați împreună până se curăță aproximativ. Se amestecă smântâna, pătrunjelul și condimentul. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Între timp, așezați feliile de pâine sub un grătar mediu și prăjiți ușor pe ambele părți până devin aurii.
Tăiați crustele și, folosind un cuțit lung și ascuțit, împărțiți pâinea în jumătate, prin centru.
Așezați pâinea, cu fața neprăjită în sus, sub un grătar scăzut până când se ondulează într-o coajă crocantă, aurie.
Se servește cu fasolea de unt pt și o crenguță de pătrunjel.