Unt Dijon Deviled Ouă
Reteta unt Dijon Deviled Ouă este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 2 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 180. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 9 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, maioneză, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ouă Deviled Dijon, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Fierte În Măcriș Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime; îndepărtați cu grijă gălbenușurile. Se amestecă gălbenușurile; se amestecă untul și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă sare și piper alb după gust. Lingura sau amestecul de gălbenuș de țeavă uniform în jumătăți de albus de ou.
Se presară cu boia de ardei, dacă se dorește. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până când sunteți gata de servit.