Unt de arahide și jeleu negrese
Unt de arahide și jeleu negrese ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de vanilie, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Unt de arahide și jeleu negrese, Unt de arahide și jeleu negrese, și Unt de arahide & Jelly Cupcakes [vanilie Cupcakes cu jeleu de umplere și unt de arahide glazura] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Linie 9-inch pătrat pan cu folie, cu capete de folie se extinde peste părți; spray cu spray de gătit. Bateți untul de arahide, untul și zahărul într-un bol mare cu mixerul până se amestecă.
Adăugați ouă și vanilie; se amestecă bine. Bateți în făină și sare. Se amestecă ciocolata și nucile.
Se toarnă în tigaie pregătită. Picătură gem de linguri peste aluat; vârtej ușor cu cuțitul.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese cu firimituri fudgy. (Nu se coace prea mult.) Se răcește complet. Folosiți mânere din folie pentru a îndepărta brownie din tigaie înainte de a tăia pentru a servi.