Unt Crunch Bare De Lămâie-Brânză
Unt Crunch lamaie-brânză baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane De Lămâie Crunch Unt, Batoane Crocante Cu Unt De Arahide, și Ciocolată-Unt De Arahide Crunch Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 cană de făină în amestecul de unt și bateți la viteză mică până se omogenizează bine. Apăsați crusta într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Pentru a pregăti umplutura, așezați brânza de vaci într-un robot de bucătărie; procesați 2 minute sau până când se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Adăugați 1 cană de zahăr granulat și ingredientele rămase și procesați până se omogenizează bine.
Se toarnă umplutura peste crustă.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se fixează (marginile se vor rumeni ușor) și se răcesc. Acoperiți și răciți timp de 8 ore.