Unt Crunch Bare De Lămâie-Brânză

Unt Crunch Bare De Lămâie-Brânză
Unt Crunch lamaie-brânză baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane De Lămâie Crunch Unt, Batoane Crocante Cu Unt De Arahide, și Ciocolată-Unt De Arahide Crunch Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați 1 cană de făină în amestecul de unt și bateți la viteză mică până se omogenizează bine. Apăsați crusta într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti umplutura, așezați brânza de vaci într-un robot de bucătărie; procesați 2 minute sau până când se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
6
Adăugați 1 cană de zahăr granulat și ingredientele rămase și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
7
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se fixează (marginile se vor rumeni ușor) și se răcesc. Acoperiți și răciți timp de 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista