Un Slow Cooker Thanksgiving

Un Slow Cooker Thanksgiving
Un Slow Cooker Thanksgiving necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 39 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amestecul de umplutură instant, crema condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Resturi De Ziua Recunoștinței Cu Aragaz Lent, Supă De Plăcintă De Curcan Cu Resturi De Aragaz Lent De Ziua Recunoștinței, și Slow Cooker Thanksgiving Turcia și piure de cartofi Chowder.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună 2 1/2 căni cuburi de pâine uscată și 2 linguri amestec de umplutură instant; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2
Combinați cuburile de pâine rămase, amestecul de umplutură instant, ciupercile, ceapa, țelina, uleiul de măsline, condimentele de pasăre, sarea, salvia, piperul, sosul, supa condensată și sosul de afine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați firimiturile de pâine rezervate și amestecul de umplutură în fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați puiul și acoperiți cu amestecul de legume, pâine și sos. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista