Un Curcan Pur Și Simplu Perfect

Un Curcan Pur Și Simplu Perfect
Un curcan fript pur și simplu Perfect ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 24 de porții cu 514 calorii, 56G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de curcan, umplutură, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Curcan Perfect Prăjit, Curcan Perfect Prăjit, și Curcan Perfect Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați raftul în poziția cea mai joasă a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Îndepărtați gâtul și măruntaiele de curcan, clătiți curcanul și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft în tigaia de prăjire. Umpleți ușor cavitatea corpului cu umplutură. Frecați pielea cu untul înmuiat și condimentați cu sare și piper. Poziționați un cort din folie de aluminiu peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Puneți curcanul în cuptor și turnați 2 căni de curcan în fundul tăvii de prăjit. Ungeți peste tot la fiecare 30 de minute cu sucurile de pe fundul tigaiei. Ori de câte ori picăturile se evaporă, adăugați stoc pentru a le umezi, aproximativ 1 până la 2 căni odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
6
Îndepărtați folia de aluminiu după 2 1/2 ore. Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Transferați curcanul într-un platou mare de servire și lăsați-l să stea cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate25
Revista