Umplutură de varză murată pentru Pierogi

Umplutură de varză murată pentru Pierogi
Umplutura de varză murată pentru Pierogi este o rețetă Est-Europeană care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, ciuperci, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Biala Kielbasa Cu Pierogi Și Varză Murată, Cartofi-brânză Pierogi cu varză murată, și Pierogi (varză murată cu cartofi și ciuperci) pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista