Umplutură De Castane
Umplutura de castane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 16 porții cu 358 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de condimente de pasăre, margarină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Umplutură De Castane, Umplutură De Castane, și Umplutură De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fante pe suprafața castanelor.
Puneți castanele într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti 25 de minute, sau pana cand se inmoaie.
Se scurge, se curăță și se toacă.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă castanele, ceapa, sarea, piperul și condimentele de pasăre și se gătește până când ceapa este fragedă, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un vas mediu de copt și se amestecă cu pâinea cubată.
Într-un castron mic, bateți împreună ouăle și laptele și stropiți peste amestecul de pâine cubulețe.
Coaceți 30 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când suprafața este crocantă și ușor rumenită.