Umplutură Chorizo Fumurie
Smoky Chorizo umplutura este un fără lactate garnitură. O porție conține 329 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii de friptură de vită, chorizo, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fasole afumată la cuptor cu Chorizo, Chorizo și Quesadillas de creveți cu guacamol afumat, și Caserolă la cuptor cu pui afumat și Chorizo Mexican Enchilada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mare, prăjiți brioșa timp de 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până devine aurie și uscată.
Transferați cuburile într-un castron mare.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați chorizo, ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, 8 până la 10 minute. Înclinați tigaia și lingurați grăsimea.
Adăugați roșia și ardeiul în tigaie și gătiți la foc moderat timp de 3 minute.
Se adaugă vinul și se fierbe până aproape se evaporă.
Adăugați amestecul în cuburile de brioșă, împreună cu pătrunjelul și cimbru.
Într-un castron, bateți bulionul cu ouăle și condimentați ușor cu sare și piper.
Se toarnă amestecul peste brioșă și se aruncă bine.
Transferați umplutura într-un vas mare de copt cu ulei și acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți timp de 20 de minute mai mult, până când sunt aurii și crocante deasupra.
Lăsați umplutura să se odihnească timp de 10 minute și serviți.