Umăr de porc umplut cu caise cu glazură de miere de soia

Umăr de porc umplut cu caise cu glazură de miere de soia
Această rețetă servește 30 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 83 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Umăr de porc umplut cu caise cu glazură de miere de soia, Filet de porc umplut cu salvie cu glazură de miere-muștar, și Umăr De Porc Fiert Cu Miere-Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță mică, acoperiți căței de usturoi cu apă și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când usturoiul este abia fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgere.
4
Între timp, într-un castron, acoperiți caisele uscate cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scurgere.
6
Deschideți friptura de porc, smulgând corzile, dacă este necesar, și așezați-o pe o suprafață de lucru, cu partea grasă în jos. Condimentați interiorul fripturii cu sare, piper negru și piper roșu zdrobit. Aranjați cățelele de usturoi și caisele uscate în centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Caise UscateCaise Uscate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Friptură De PorcFriptură De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Rulați friptura și legați la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie. Condimentați exteriorul fripturii cu sare, piper negru și piper roșu zdrobit și puneți-l într-o tigaie, cu grăsime în sus. Prăjiți carnea de porc timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Într-un castron mic, combinați mirinul cu sosul de soia, mierea, muștarul și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Ungeți carnea de porc cu jumătate din glazură și prăjiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Periați din nou carnea de porc cu glazura rămasă și prăjiți-o timp de aproximativ 10 minute mai mult, până când carnea de porc este frumos lăcuită și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 165 până la 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Se amestecă 1/4 cană de apă în sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică și se toarnă grăsimea. Acoperiți sucurile și păstrați-le fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
PolonicPolonic
13
Aruncați sfoara și sculptați friptura în felii groase.
14
Serviți carnea de porc, trecând sucurile de tigaie la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții30
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista