Umăr de porc frecat cu usturoi cu legume de primăvară
Usturoi-frecat Umăr de porc cu legume de primăvară este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1043 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cimbru, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Usturoi și condimente-umăr De Porc frecat cu conopidă bătută, Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară, și Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cu partea unui cuțit mare, zdrobiți căței de usturoi cu 1 lingură de sare kosher pentru a face o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați pasta într-un castron mic. Se amestecă coriandrul, cimbru, oregano, 1 lingură de sare, 2 linguri de piper negru măcinat grosier și 1/2 cană de ulei de măsline până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pe o suprafață de lucru, frecați uleiul de usturoi pe toată carnea de porc cu unt. Cu partea grasă în sus, pliați carnea de porc sub sine în treimi și transferați-o într-o tigaie. Prăjiți carnea de porc timp de 40 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 2 ore și 20 de minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați fasolea fava și fierbeți până când cojile se slăbesc, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați favas-urile pe o suprafață de lucru; desprindeți și aruncați piei dure și transferați favas-urile într-un castron. Alternativ, fierbeți edamame congelat timp de 2 minute și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați morcovii în cratiță și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați morcovii în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați mazărea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute; dacă folosiți congelat, fierbeți până când este fierbinte, 30 de secunde.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
În aceeași cratiță, topiți untul în 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă legumele și se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se incalzeste. Se amestecă cele 3 linguri de ierburi tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și oțet balsamic și condimentați cu sare și piper. Aduceți la foc mic, acoperiți și păstrați fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
13
Feliați gros carnea de porc peste cereale și transferați-o în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Se servește cu legumele, trecând sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)