Umăr de porc frecat cu usturoi cu legume de primăvară

Umăr de porc frecat cu usturoi cu legume de primăvară
Usturoi-frecat Umăr de porc cu legume de primăvară este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1043 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cimbru, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Usturoi și condimente-umăr De Porc frecat cu conopidă bătută, Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară, și Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cu partea unui cuțit mare, zdrobiți căței de usturoi cu 1 lingură de sare kosher pentru a face o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați pasta într-un castron mic. Se amestecă coriandrul, cimbru, oregano, 1 lingură de sare, 2 linguri de piper negru măcinat grosier și 1/2 cană de ulei de măsline până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pe o suprafață de lucru, frecați uleiul de usturoi pe toată carnea de porc cu unt. Cu partea grasă în sus, pliați carnea de porc sub sine în treimi și transferați-o într-o tigaie. Prăjiți carnea de porc timp de 40 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 2 ore și 20 de minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați fasolea fava și fierbeți până când cojile se slăbesc, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați favas-urile pe o suprafață de lucru; desprindeți și aruncați piei dure și transferați favas-urile într-un castron. Alternativ, fierbeți edamame congelat timp de 2 minute și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați morcovii în cratiță și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați morcovii în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați mazărea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute; dacă folosiți congelat, fierbeți până când este fierbinte, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Scurgeți mazărea și transferați-o în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
În aceeași cratiță, topiți untul în 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă legumele și se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se incalzeste. Se amestecă cele 3 linguri de ierburi tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și oțet balsamic și condimentați cu sare și piper. Aduceți la foc mic, acoperiți și păstrați fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
13
Feliați gros carnea de porc peste cereale și transferați-o în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Se servește cu legumele, trecând sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista