Umăr aromat de carne de porc prăjită lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul aromat de carne de porc prăjit lent. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 174 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 5 minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc, ardei iute, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Umăr De Porc Prăjit Lent, Umăr de carne de porc prăjită lent, și Umăr de porc prăjit lent cu fenicul și portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carnea de porc durează 24 de ore pentru a găti, ceea ce nu este un motiv de alarmă, deoarece timp de aproximativ 23 de ore și 55 de minute îl ignorați absolut. Și face ca casa ta să miroasă ca o casă.
Deci, dacă intenționați să mâncați acest lucru pentru prânzul de duminică, în jurul prânzului de sâmbătă, Preîncălziți cuptorul (curat) la cel mai fierbinte va merge. Așezați pielea de porc cu fața în sus pe un raft peste o tigaie. Îmi place să folosesc un mortar și un pistil pentru a-mi face pasta, dar puteți să grăbiți usturoiul și ghimbirul (o răzătoare microplane este instrumentul pentru slujbă) și să amestecați ardei iute, o lingură de ulei și 2 de oțet dacă doriți. În caz contrar, bateți împreună ghimbirul tocat decojit și cuișoarele decojite cu ardeii proaspeți, adăugând o lingură de ulei și 2 de oțet atunci când sunt strivite și asemănătoare pastei.
Folosind degetele, frecați această pastă peste pielea marcată, împingând biți în liniile tăiate ale cojii. Așezați-vă la cuptor și puneți-l în tavă, lăsându-l timp de 30 de minute. Între timp, în vasul în care ați amestecat pasta, turnați cele 2 linguri rămase de ulei și oțet. Când carnea de porc a avut o jumătate de oră, scoateți-o din cuptor și reduceți temperatura la 225 grade F. acum întoarceți carnea de porc: mi se pare cel mai ușor să o ridic cu mâna purtând mănuși de cuptor. Le face murdare, OK, dar există mașina de spălat...
Turnați uleiul și oțetul peste partea inferioară (care este acum cea mai de sus pe raft) și puneți carnea de porc înapoi în cuptorul scăzut, lăsându-l acolo timp de 23 de ore. (De fapt, ai putea lăsa mai mult. Una dintre bucuriile acestui lucru este că nu poate găti prea mult.) Oricum, după 23 de ore, sau cu 30 până la 40 de minute înainte de a dori de fapt să mănânci, întoarceți cuptorul la cel mai înalt nivel pe care îl va merge, scoateți carnea de porc și întoarceți-l înapoi trosnind cu fața în sus. Puneți-l înapoi la cuptor timp de 30 de minute, timp în care va deveni fierbinte și crocant, deși îi puteți da încă 10 dacă simțiți că are nevoie.
Îndepărtați, tăiați crăpăturile într-o glisare orizontală a cuțitului și rupeți-l în bucăți ușor de gestionat, apoi începeți să sculptați sau să trageți la carnea fragedă.