Ultimul makeover: pui de încoronare

Ultimul makeover: pui de încoronare
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, makeover-ul final: puiul de încoronare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD pe porție. Acest fel principal are 482 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 59 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr muscovado, suc de lămâie, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Makeover final: Pui korma, Makeover final: plăcintă de pui, și Schimbarea finală: salată de pui Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o tigaie mare, apoi turnați suficientă apă rece pentru a acoperi. Tăiați aproximativ una dintre cepe, aruncați în tigaie cu morcovul, tarhonul și frunzele de dafin. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic timp de aproximativ 1 oră sau până când puiul este gătit (picioarele vor cădea ușor departe de corp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc, dar se lasă puiul în lichid să se răcească aproximativ 3 ore. Când este rece, ridicați puiul din stoc, apoi strecurați (îndepărtați orice grăsime din stoc) și păstrați 200 ml pentru sos. Se poate face cu o zi înainte și răcit. Stocul în exces poate fi răcit înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați mărunt a doua ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mică, introduceți ceapa și prăjiți până se înmoaie și auriu pal, aproximativ 5-8 minute. Se amestecă pudra de curry și se gătește 1 min, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se toarnă bulionul de pui rezervat, apoi se amestecă Roșia pură. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. În același timp, puneți caisele într-o tigaie mică cu suficientă apă pentru a le acoperi, apoi fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scurgeți, rezervând 1 lingură de lichid. Purificați caisele într-un blender mic cu lichidul rezervat, apoi apăsați printr-o sită (ar trebui să obțineți aproximativ 1 lingură pură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Scoateți sosul curry de pe foc, apoi amestecați zahărul. Se strecoară printr-o sită, apăsând cât poți cu o lingură de lemn, apoi se amestecă sucul de lămâie și caisul pur și se lasă până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Se amestecă maioneza și fromage frais, apoi se amestecă sosul rece de curry. Se condimentează după gust cu o măcinare bună de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Tăiați ceapa de primăvară în bucăți lungi și subțiri, apoi lăsați-o deoparte. Dacă doriți să se onduleze, puneți într-un castron cu apă cu gheață în timp ce terminați salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Scoateți pielea de pe pui. Îndepărtați carnea de pe oase în bucăți groase, îndepărtați sânii separat și feliați gros. Aruncați ușor puiul cu sosul curry, coriandrul și cea mai mare parte a mango-ului. Împrăștiați năsturelul pe un platou. Puneți amestecul de pui deasupra, introduceți restul de mango și terminați cu o grămadă de ceapă de primăvară (scursă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista