Ultimul makeover: cocktail de creveți

Ultimul makeover: cocktail de creveți
Dacă aveți despre 35 minute pentru a petrece în bucătărie, makeover final: creveți cocktail ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 751 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de sos worcestershire, maioneză, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 58 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Makeover final: burgeri, Makeover final: musaca, și Ultimul makeover: Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Curățați creveții. Clătiți-le într-o sită mare sub un robinet rece, apoi uscați-le cu hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Așezați creveții într-un vas puțin adânc și stoarceți peste 1 lingură de suc de lămâie, apoi adăugați o răsucire de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Tăiați castravetele în zaruri mici și vârful într-un vas. Se pune lingura peste otet, se imprastie peste marar si o rasina de piper, apoi se lasa deoparte. Înjumătățiți, pietruiți și curățați avocado, apoi tăiați-l în zaruri mici. Lingurați peste restul de suc de lămâie și aruncați ușor împreună cu o răsucire de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Pentru sos, amestecați maioneza, fromage frais și ketchup. Se amestecă Tabasco, Worcestershire și coniac cu o răsucire de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Sos TabascoSos Tabasco
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Pentru a servi, puneți o lingură mică de sos în fundul fiecărui pahar de cocktail. Tăiați foarte grosier cea mai mare parte a năsturelului, lăsând câteva crenguțe întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Așezați năsturelul tocat deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Scurgeți bine castravetele, apoi lingurați-l peste năsturel cu avocado. Îngrămădiți peste creveți, apoi lingurați peste restul sosului. Puneți crenguțele de năsturel și serviți cu o stropire de cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru cocktailul de creveți. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista