Ulei De Chili

Ulei De Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați uleiul de Chili. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 10 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 32 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Dacă aveți piper, ardei iute arbol, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Super Bowl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Al 6-lea concurs anual de Chili: intrarea #5 - Pittsburgh" Skyline " Chili + meniu săptămânal.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-o oală. Se încălzește la foc mediu-mic până când un termometru cu bomboane înregistrează 74°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lasă să se răcească. Se strecoară și se toarnă în sticlă. Plută; păstrați la rece până la 1 lună.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista