Turtă dulce cu sos de stafide este un Hor d ' oeuvre care servește 80. O porție conține 186 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână scurtarea, bicarbonatul de sodiu, untul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos De Stafide De Ananas, Sos Ancho-Stafide, și Sos De Stafide Cu Rom.
Instrucțiuni
1
Într-un castron foarte mare, cremă scurtarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Combinați făina, scorțișoara, praful de copt, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă bine.
5
Transferați la patru unse 13-in. x 9-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se coace la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Pentru sos, într-un cuptor olandez, combinați zaharurile, făina și sarea. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura; adăugați stafide. Se fierbe timp de 10 minute sau până când stafidele sunt pline, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8
Se ia de pe foc. Se amestecă untul până se topește.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier