Turcia Prăjită Din Sud
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit din sud. O porție conține 14035 calorii, 98G de proteine, și 1540g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 13,66 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, ulei de arahide, curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit cu frecare sudică, Porumb Prăjit Sudic, și Pui Prăjit Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la 400 de grade F într-o friteuză. Lăsați aproximativ 1 oră pentru ca uleiul să ajungă la temperatură și asigurați-vă că prăjiți într-o zonă deschisă.
Scoateți curcanul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Se usucă curcanul cu prosoape de hârtie.
Bateți împreună praful de usturoi, pudra de ceapă, boia de ardei, sarea, piperul negru și cayenne într-un bol mic.
Presărați curcanul cu generozitate în interiorul cavității și afară cu freca de condimente. Folosiți degetele pentru a separa pielea de sâni și frecați amestecul de condimente în carne. Coborâți cu grijă și încet curcanul, picioarele îndreptate în jos, în friteuza adâncă și prăjiți până când un termometru citește 165 de grade F când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei, aproximativ 3 minute pe kilogram, 42 până la 45 de minute.
Transferați curcanul pe o foaie de copt căptușită cu un suport de sârmă și lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de a ciopli. Nu acoperiți cu folie în timp ce se odihnește sau veți pierde claritatea frumoasă a pielii.
Așezați pe un platou de servire și garnisiți cu ierburi proaspete.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat