Turcia cu salată caldă de orz

Turcia cu salată caldă de orz
Turcia cu salată caldă de orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 438 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Dacă aveți orz de gătit rapid, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată caldă de conopidă și orz Herbat, Pui cu crustă de fistic cu salată caldă de orz, și Salată caldă de orz cu vinetă portocalie de sânge.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui și 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă orzul și 1/4 linguriță de sare, se acoperă și se gătește la foc mediu până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
OrzOrz
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați migdalele și gătiți, amestecând, până la prăjit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați varza de Bruxelles, coaja de lămâie și 1/4 linguriță de sare în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 2 minute; transferați într-un castron mare și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați orzul în castron și aruncați; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați uleiul de măsline în tigaie și reveniți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Presărați curcanul cu 1/4 linguriță de sare și piper după gust; se adaugă în tigaie și se gătește, întorcându-se o dată, până se gătește, aproximativ 5 minute. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați roșiile și sucul de lămâie în tigaie și gătiți 1 minut. Se amestecă migdalele și restul de 1 lingură de unt până se topește, apoi se pune lingura peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se servește cu salata de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista