Trufe De Ciocolată Albă
Trufele de ciocolată albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 118 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați batoane de copt cu ciocolată, frișcă, rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Unt Maro Ciocolată Albă-Trufe Din Aluat De Prăjituri Cu Bucăți De Ciocolată, Trufe de ciocolată albă, și Trufe De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți 8 oz de ciocolată albă, frișcă și rom la foc mic, amestecând constant, până când ciocolata se înmoaie și amestecul poate fi agitat neted.
Se ia de pe foc; se transferă într-un castron mic.
Așezați folie de plastic peste suprafața amestecului. Dați la frigider aproximativ 2 ore până când amestecul este suficient de ferm pentru a-și menține forma.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Scoateți lingurițe rotunjite de amestec de ciocolată albă pe foaia de biscuiți; rotiți ușor pentru a forma bile de 1 inch. Înghețați 15 minute.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți nuca de cocos într-o tigaie superficială timp de 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rămâne 4 oz ciocolată albă neacoperită la 45 până la 60 de secunde, amestecând o dată, până când se înmoaie și ciocolata poate fi agitată netedă.
Așezați nuca de cocos într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau între foi de hârtie cerată; zdrobiți ușor cu sucitorul. În vasul superficial, puneți nuca de cocos. Înmuiați fiecare trufă în ciocolată albă topită; se acoperă imediat cu nucă de cocos. Reveniți la foaia de cookie; refrigerați 10 minute sau până când este ferm. A se păstra acoperit la frigider.