Trufe De Alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați trufele de alune. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, alune, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Trufe De Alune, Trufe De Alune, și Trufe De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Întindeți nucile pe o foaie de copt; prăjiți timp de 10 minute. Înfășurați nucile într-un prosop de bucătărie și lăsați să se răcească 5 minute. Frecați nucile în prosop pentru a îndepărta pielea. Se toacă fin nucile.
Loc 1/2 lb. ciocolată într-o cratiță și gătiți, amestecând constant, până se topește.
Se ia de pe foc și se amestecă în smântână, unt de ciocolată-alune și sare. Se amestecă 1/2 cană de nuci tocate.
Lăsați să se răcească până când este suficient de gros pentru a scoate cu o lingură, amestecând ocazional, 1 până la 2 ore.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată. Scoateți 1 Lingură. amestecul răcit și rola între palme pentru a forma o minge de 1 inch.
Așezați pe foaie. Repetați cu amestecul de ciocolată rămas. La frigider.
Puneți jumătate din ciocolata rămasă într-o cratiță și gătiți, amestecând continuu până se topește.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata rămasă. Se amestecă ocazional până se omogenizează.
Puneți o minge de ciocolată pe o furculiță și înmuiați-o în ciocolată topită.
Lăsați excesul de ciocolată să picure în castron. Întoarceți mingea la foaia de copt. Repet.
Presărați bile cu alune rămase.
Lăsați să stea la temperatura camerei sau dați-l la frigider până când este setat.