Trifle cu bezea - piesă centrală decorativă pentru masă

Trifle cu bezea - piesă centrală decorativă pentru masă
Dacă aveți aproximativ 20 de minute la dispoziție în bucătărie, Trifle cu bezea - piesă centrală decorativă pentru masă ar putea fi o rețetă excelentă de desert vegetarian, fără gluten și lacto-ovo, pe care să o încercați. Acest desert are 291 de calorii , 3 g de proteine și 22 g de grăsimi per porție. Pentru 2,3 dolari per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 12 persoane. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fan. Un amestec de zahăr pudră, mentă, colorant alimentar și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Trifle cu fructe de pădure , Trifle cu fructe de pădure și ciocolată albă și Trifle cu caramel, migdale și fructe de pădure .

Instrucțiuni

1
Puneți bezelele într-o pungă resigilabilă și zdrobiți-le ușor în bucăți mari cu un sucitor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Pune deoparte aproximativ 10 zmeură și 1 cană de bucăți de bezea zdrobite pentru partea de sus a trifle-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
3
Într-un bol mare, folosind un mixer electric de mână, bateți smântâna până începe să se îngroașe. Ținând mixerul pornit, adăugați extractul de mentă, câteva picături de colorant alimentar și apoi adăugați încet zahărul. Continuați să bateți până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
4
Acoperiți fundul unui bol mare de 3 litri pentru trifle cu aproximativ 1/3 din bezele.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
5
Presărați cu 1 1/2 pint de zmeură, asigurându-vă că puneți puțină pe lateral, astfel încât să fie vizibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
6
Întindeți aproximativ 2 căni de cremă de mentă deasupra. Faceți încă un strat sau 2 în același mod, terminând cu cremă de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Așezați zmeura pusă deoparte într-un cerc mic deasupra și presărați cu bezele zdrobite puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
8
Decorați centrul cu o crenguță mare de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista