Trifle cu bezea - piesă centrală decorativă pentru masă

Dacă aveți aproximativ 20 de minute la dispoziție în bucătărie, Trifle cu bezea - piesă centrală decorativă pentru masă ar putea fi o rețetă excelentă de desert vegetarian, fără gluten și lacto-ovo, pe care să o încercați. Acest desert are 291 de calorii , 3 g de proteine și 22 g de grăsimi per porție. Pentru 2,3 dolari per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 12 persoane. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fan. Un amestec de zahăr pudră, mentă, colorant alimentar și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Trifle cu fructe de pădure , Trifle cu fructe de pădure și ciocolată albă și Trifle cu caramel, migdale și fructe de pădure .
Instrucțiuni
Puneți bezelele într-o pungă resigilabilă și zdrobiți-le ușor în bucăți mari cu un sucitor.
Pune deoparte aproximativ 10 zmeură și 1 cană de bucăți de bezea zdrobite pentru partea de sus a trifle-ului.
Într-un bol mare, folosind un mixer electric de mână, bateți smântâna până începe să se îngroașe. Ținând mixerul pornit, adăugați extractul de mentă, câteva picături de colorant alimentar și apoi adăugați încet zahărul. Continuați să bateți până se formează vârfuri medii.
Acoperiți fundul unui bol mare de 3 litri pentru trifle cu aproximativ 1/3 din bezele.
Presărați cu 1 1/2 pint de zmeură, asigurându-vă că puneți puțină pe lateral, astfel încât să fie vizibilă.
Întindeți aproximativ 2 căni de cremă de mentă deasupra. Faceți încă un strat sau 2 în același mod, terminând cu cremă de mentă.
Așezați zmeura pusă deoparte într-un cerc mic deasupra și presărați cu bezele zdrobite puse deoparte.
Decorați centrul cu o crenguță mare de mentă.