Trei Rigatoni De Ciuperci

Trei Rigatoni De Ciuperci
Trei Rigatoni de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.56 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 888 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, capace de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Rigatoni Cu Trei Ciuperci, Trei Rigatoni De Ciuperci, și Rigatoni Cu Carpa De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Puneți o oală mare cu apă pe aragaz pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați sare și gătiți rigatoni la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Puneți porcini într-un vas mic cu aproximativ 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, picurați la foc mic și reduceți lichidul la jumătate, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
În timp ce pastele și porcini funcționează, turnați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin într-un castron mic. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi portobellos în ulei de măsline extravirgin și așezați-le pe grătar fierbinte. Gătiti până la întuneric și fraged, 7 până la 8 minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scoateți și lăsați să se odihnească.
7
Încălziți o tigaie mare adâncă cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați shiitakes și gătiți câteva minute, apoi adăugați usturoi și gătiți câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați vin și reduceți un minut. Înjumătățiți și feliați portobellos apoi adăugați la shiitakes. Împrăștiați rozmarinul în tigaie și întoarceți-l pentru a distribui planta. Condimentează ciupercile cu sare și piper. Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți porcini din bulionul de înmuiere cu o lingură pliată și tocați. Se amestecă ciupercile în sos, apoi se adaugă câteva linguri de bulion de înmuiere. Nu folosiți ultimul: orice granulație din ciupercile uscate se va așeza pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Lăsați aromele să se combine încă câteva minute.
12
Scurgeți pastele și adăugați la oala caldă. Încingeți niște Romano peste paste și adăugați câteva linguri de sos în paste. Aruncați pastele și sosul pentru a acoperi, apoi transferați într-un platou de servire sau în boluri individuale și acoperiți cu sosul rămas. Treceți mai multă brânză la masă pentru topping și pâine pentru ștergere. Yum-o!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista