Totul Covrigi

Totul Covrigi
Tot ceea ce covrigii necesită despre 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 193 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 28 și costă 82 de cenți pe porție. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Încercați Covrigei, Totul Covrigi, și Covrigei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un castron. Puneți deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Sare De MareSare De Mare
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați la intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o scândură făinoasă. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
4
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Pe o placă făinoasă, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Presărați 2 linguri de cheddar peste mijlocul aluatului; îndoiți treimea inferioară a aluatului peste brânză, apoi presărați încă 2 linguri de cheddar peste partea pliată. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste brânză. Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
7
Tăiați în șapte benzi de 11 pe 2 inci.
8
Pe rând, ciupiți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Transferați frânghia pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Treceți din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Repetați cu restul de 3 bucăți de aluat și brânza rămasă, distanțând covrigii la o distanță de 3 inci. Lăsați deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
BrânzăBrânză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Bateți oul rămas într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Ungeți covrigii cu oul; se presară cu semințe de mac, semințe de susan, fulgi de ceapă și sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Semințe De SusanSemințe De Susan
Sare GrosierăSare Grosieră
Semințe De MacSemințe De Mac
CovrigiCovrigi
OuăOuă
13
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute, verificând covrigii la fiecare 5 minute pentru a evita coacerea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Fotografie de Victor Schrager
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții28
Scor De Sănătate24
Revista