Tostadas De Creveți La Grătar

Reteta Tostadas creveți la grătar este gata în aproximativ 52 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 600 de calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați avocado, căței de usturoi, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 5874 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tostadas De Creveți La Grătar, Tostadas de creveți la grătar cu var, și Tostadas De Creveți La Grătar {Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Avocado Salsa Fresca: aruncați avocado, roșii, ceapă, ardei jalapeno, coriandru, suc de lămâie și sare împreună într-un castron mediu. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se combine.Creveți: într-un castron mediu, amestecați împreună uleiul vegetal, sucul de lămâie, pudra de chili, chimenul și sarea.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și amestecați-l în ulei până când este parfumat și abia începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Încălziți presa panini la foc mediu-mare.Periați ușor o tortilla cu ulei vegetal și transferați-o pe grătar.
Presărați tortilla cu puțină sare și închideți capacul. Grătiți tortilla până când este crocantă, cu urme aurii de grătar, 1 până la 2 minute. Repetați cu restul tortilelor. Păstrați grătarul încălzit.
Scoateți creveții din marinată (aruncând marinada rămasă) și puneți jumătate din ei pe grătar. Închideți capacul și grătiți creveții până când sunt fierți și opaci, 1 până la 2 minute. Repetați cu creveții rămași.
Întindeți un sfert din piureul de fasole neagră peste fiecare tortilla la grătar (dacă s-au răcit prea mult pentru a fi tartinabile, puneți-le din nou pe aragaz la foc mic timp de câteva minute și amestecați în apă câte 1 linguriță). Completați-le cu queso fresco, creveți la grătar și Avocado Salsa Fresca și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.