Tortul de ciocolată al mătușii Joyce
Tortul de ciocolată al mătușii Joyce este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tortul de ciocolată al mătușii Velma, Tortul de ciocolată neagră al mătușii Sabella cu glazură de Fudge, și Tortul mătușii Nun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau în cuptorul cu microunde.
Se toarnă ciocolata topită într-un bol mare de amestecare. Se amestecă maioneza, oțetul și vanilia.
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați treptat în amestecul de ciocolată. Se amestecă încet în apa caldă.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.