Tortul de catifea roșie perfect răpitor al lui Savannah

Savannah's Perfectly Ravishing Red Velvet Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Pentru 2,13 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 859 de calorii , 8 g de proteine și 24 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână brânză cremă, extract de vanilie, lapte de unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Savannah Red Rice , Vip Red Velvet Rope Cake și Red Velvet V Cake .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați 2 forme de tort de 9 inchi.
Turnați colorant alimentar roșu într-un castron mic și amestecați cu pudra de cacao pentru a face o pastă. Într-un castron mare, bate 1/2 cană de unt, zahăr și ouă cu un mixer electric până se omogenizează și se combină bine; amestecați amestecul de culoare roșie, sare și 1 linguriță de extract de vanilie. Amestecați treptat zara, alternând cu făină, până când aluatul este omogen.
Amestecați bicarbonatul de sodiu și oțetul într-un castron mic și amestecați în aluat.
Turnați aluatul în formele de tort pregătite.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centrul unui tort iese curata, 25-35 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți în tavi timp de 10 minute înainte de a scoate prăjiturile pentru a termina de răcit pe rafturi.
Într-un castron, piurează cremă de brânză cu 1/2 cană de unt moale și 2 lingurițe de extract de vanilie până devine omogen și cremos; se adaugă zahărul de cofetă, cam jumătate de cană pe rând, până când glazura este groasă și tartinabilă. Îngheț straturile complet răcite.