Tortite Cu Friptură De Flanc
Tortitele cu friptură de flanc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 567 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână ceapă, friptură de flanc de vită, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Friptură De Flanc, Friptură De Flanc, și Friptură De Flanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți usturoiul, ceapa verde, ardeii iute, chimenul, oregano și oțetul până când se curăță grosier.
Clătiți friptura de flanc și uscați-o. Frecați amestecul de usturoi peste carne.
Curățați ceapa roșie; tăiați transversal în felii de 1/2 inch. Frecați ușor cu ulei de măsline.
Tăiați rolele aproape în jumătate orizontal, lăsând atașat pe o parte. Îngrămădiți-vă într-un coș.
Așezați felii de friptură și ceapă pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 1 până la 2 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți carnea, transformându-se în maro uniform, până când se face după cum doriți în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 12 până la 15 minute pentru rare, aproximativ 20 de minute pentru mediu-rare. Grătiți feliile de ceapă, rotind cu o spatulă largă, până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 13 minute.
Transferați carnea și ceapa pe o placă de sculptură.
Se servește fierbinte, cald sau rece.
Tăiați carnea de vită peste Bob în felii subțiri, înclinate. Puneți felii de carne și bucăți de ceapă roșie în rulouri. Puneți chipotle crema în rulouri și adăugați felii tomatillo, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.