Tortellini Cremoase Carbonara
Cremoasa Tortellini Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 358 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți tortellini cu brânză, șuncă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Tortellini Carbonara, Tortellini Carbonara, și Tortellini Paste Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, gătiți cremă de brânză răspândită și lapte în tigaie mare 3 până la 5 min. sau până când crema de brânză este topită și sosul este bine amestecat, amestecând constant.
Adăugați șuncă și mazăre; gătiți și amestecați 3 până la 5 min. sau până când se încălzește.
Se adaugă în sos; se amestecă ușor. Sus cu brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.