Tort Yum-Yum

Tort Yum-Yum
Tortul Yum-Yum este un desert care servește 16. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 188 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ananas, nucă de cocos, amestec de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Ciocolată Yum Yum, Tort De Ciocolată Yum - Yum, și Yum Yum batoane de dovleac {Lowfat ... cu opțiune cu conținut scăzut de zahăr}.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie; acoperiți și refrigerați.
3
Ungeți fundul a două 8-in. vase de copt pătrate. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă în feluri de mâncare pregătite.
4
Coaceți la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Îndoiți toppingul bătut în budincă până se omogenizează. Nivelați blaturile de tort, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
6
Așezați o prăjitură pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din amestecul de budincă. Se acoperă cu ananas și amestecul rămas de tort și budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se presară cu nucă de cocos. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista