Tort Vulcan

Tort Vulcan
Tort vulcan ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 503 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 1,28 USD pe porție. Un amestec de glazură bătută cu ciocolată, decorarea glazurii, decorarea glazurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort vulcan, Tort De Ziua Vulcanului, și Tortul vulcanului Paula.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 2 tigăi de tort (8 inci), 2 tigăi de tort (10 inci) și 1 tigaie Bundt (6 inci) cu spray de gătit și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți amestecul de tort, apa, uleiul și albușurile de ou într-un bol mare cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți timp de 2 minute la viteză medie. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți prăjituri de 8 inci și prăjituri Bundt de 6 inci în cuptor timp de 35 până la 40 de minute și prăjituri de 10 inci timp de 45 până la 50 de minute sau până când testerul iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți și răciți complet.
5
Pentru asamblare, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia vârfurile tortului de 8 și 10 inci, astfel încât suprafața fiecărui tort să fie plană.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6
Așezați blaturile tăiate într-un castron mare și rupeți-le de la firimituri mari. Firimiturile vor fi folosite o "roci de lavă" la baza vulcanului. Feliați fundul de pe tortul bunt de 6 inci, astfel încât să stea plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Întindeți un strat subțire de glazură de ciocolată între straturile de tort de 10 inci și stivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Întindeți un strat subțire de glazură de ciocolată între straturile de tort de 8 inci și stivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Așezați un alt strat subțire de glazură deasupra tortului cu strat de 8 inci și așezați tortul bunt tăiat cu fața în jos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Așezați o bucată de glazură deasupra tortului de 10 inci și cu atenție, așezați tortul de 8 inci deasupra și centrul tortului de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
11
Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia marginile în jurul vârfurilor ambelor prăjituri pentru a crea un tort în formă de con. (Faceți tăieturi înclinate în jos și lăsați o bază rotundă deasupra pentru ca glazura să "curgă".)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
12
Pentru a decora, înghețați în afara întregului tort cu glazura de ciocolată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
13
Așezați firimiturile de tort în jurul bazei tortului. Țeavă glazură verde în jurul întregului fund al tortului pentru"iarbă". Pentru a crea "curge lavă" țeavă glazură roșie un sfert din partea de sus a tort în accidente vasculare cerebrale în jos la mijlocul tort cu vârful panglică. Repetați tehnica cu glazură portocalie, începând aproape din partea de sus a tortului și terminând acolo unde glazura roșie începe cu o ușoară suprapunere. Repetați tehnica cu glazură galbenă începând chiar din partea de sus a tortului și suprapuneți glazura portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
14
Stropiți colorarea gelului galben și roșu în jurul vârfului tortului.
15
Pentru efectul de fum puneți câteva bucăți de gheață uscată în sticlă lumânare votiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
16
Așezați votivul în gaura tortului bunt.
17
Turnați o cantitate mică de apă caldă în votiv și urmăriți-l fumând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista