Tortul Vegetarian de morcovi necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 647 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Un amestec de praf de copt, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort Vegetarian Cu Morcovi, Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 8 inch. Într-un castron mic, adăugați suc de lămâie în lapte. Se amestecă împreună și se lasă să stea 5 minute. Cernem făina, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și sarea împreună și lăsăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, ulei de cremă, coajă de portocală și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Coaja De Portocala
Cremă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați lapte acru și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Acru
Vanilie
4
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă morcovii răzuți și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
5
Se toarnă aluatul într-o formă de arc de 8 inci sau altă tigaie adâncă de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.