Tort Uimitor Cu Strat De Unt De Arahide-Ciocolată

Tort Uimitor Cu Strat De Unt De Arahide-Ciocolată
Această rețetă servește 15 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 480 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți unt, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Strat De Unt De Arahide-Ciocolată-Nucă De Cocos, Mini Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi; pulverizați cu spray de gătit. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet, adăugând 1 buc. amestec de budincă uscată; bate 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, pregătiți umplutura, glazura și buclele de ciocolată. Pentru umplere, bateți amestecul de budincă rămas și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă untul de arahide până se omogenizează. Pentru glazură, cuptor cu microunde 3 oz. ciocolată în castron mare cu microunde la 1 min. sau până se topește, amestecând după 30 sec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați cremă de brânză și unt; bate cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr. Pentru bucle de ciocolată, vezi sfat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Folosiți mânere din folie pentru a ridica tortul din tigaie; tăiați transversal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați 1 tort pe jumătate, cu partea de sus în jos, pe farfurie; se întinde cu umplutură de unt de arahide. Acoperiți cu restul de tort pe jumătate, cu partea de sus în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți partea superioară și părțile laterale cu glazură de ciocolată. Apăsați piulițele la jumătatea părților tortului; deasupra cu bucle de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista