Tort ușor stafide ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 276 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 13. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 84 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cookie-Uri Ușoare De Stafide Cu Fulgi De Ovăz, Salată ușoară Waldorf și stafide, și Felii Ușoare De Plăcintă Cu Stafide Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 10 x 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-o cratiță mare se fierbe creșterea cu apă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați untul sau margarina și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
În aceeași tigaie adăugați făina, sifonul, sarea, zahărul, scorțișoara, nucșoara și nucile tocate (opțional), amestecați bine și turnați aluatul într-o tigaie ușor unsă de 10x10 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Nuci
Sare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 de minute.