Tort Ușor De Catifea Roșie
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 383 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână frișcă, ulei vegetal, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort Ușor De Catifea Roșie, și Tort Ușor De Catifea Roșie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci sau două tigăi rotunde de 9 inci și făină ușoară sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește rundele 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet.
Într-un castron mare răcit, amestecați crema de brânză și laptele până se omogenizează. Bateți în frișcă și zahăr alimentat cu mixer electric la viteză mare, răzuind bolul ocazional, până se formează vârfuri moi. Frost top de tort de 13x9 inci sau straturi de tort de umplere și îngheț. A se păstra ușor acoperit la frigider.