Tort sandwich cu ananas și cireșe cu susul în jos
Rețeta de tort sandwich cu ananas și cireșe cu susul în jos poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. Acest desert are 580 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. 206 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ouă, zahăr auriu, inele de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Tort Boozy Cu Cireșe De Ananas La Grătar Cu Susul În Jos, Fără Gluten Ananas Cireșe Cu Susul În Jos Dump Tort, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți 2 cutii rotunde de tort de 20 cm și aliniați bazele și părțile laterale cu pergament de copt. Împrăștiați cele 2 linguri de zahăr tos în baza uneia dintre cutii.
Scurgeți ananasul peste un castron pentru a prinde sucurile. Măsurați 100 ml de suc într-un bol mare de amestecare. Uscați 3 inele de ananas cu hârtie de bucătărie și înjumătățiți orizontal. Aranjați în forma de zahăr, apoi adăugați cireșele glac.
Adăugați untul topit, zahărul, făina, praful de copt, vanilia și ouăle în sucul de ananas și bateți cu un tel electric până se omogenizează. Împărțiți amestecul uniform între cutii ar trebui să fie suficient de curgător pentru a turna peste ananas pentru a acoperi.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când o frigăruie înfiptă în mijloc iese curată. Se lasă 5 minute, apoi se întind prăjiturile pe o grătar (cu ananasul în sus), se curăță pergamentul și se răcește.
Întindeți dulceața peste buretele răcit fără ananas.
Bateți smântâna, zahărul și vanilia până se îngroașă, apoi lingurați peste gem. Așezați ușor buretele de ananas deasupra și praf cu puțin zahăr glazură. Cel mai bine mâncat în 48 de ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "