Tort rapid Graham Cracker

Tort rapid Graham Cracker
Tort rapid Graham Cracker poate fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 230 de calorii. Această rețetă servește 20 și costă 31 de cenți per porție. Mergeți la magazin și luați ulei de canolan, zahăr, firimituri de biscuiți Graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 12%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Graham Cracker Pound Cake, Graham Cracker Éclair "Cake și Graham Cracker Pound Cake.

Instrucțiuni

1
Pune deoparte 2 linguri de firimituri de biscuiti graham. Într-un castron mare, bateți pesmetul rămas, amestecul de prăjitură, zahărul, apa, albușurile și uleiul timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Grea Pentru Frișcă) Topping BatutSmântână Grea Pentru Frișcă) Topping Batut
1 Galță De Smântână Grea Sau 1 Cutie (12 Uncii) De Topping Congelat, Dezghețat1 Galță De Smântână Grea Sau 1 Cutie (12 Uncii) De Topping Congelat, Dezghețat
Smântână Grea Pentru Frișcă Sau 1 Cutie (12 Uncii) Topping Bătut Congelat, DezghețatSmântână Grea Pentru Frișcă Sau 1 Cutie (12 Uncii) Topping Bătut Congelat, Dezghețat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. stratificați tigăi.
3
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați să stea câteva minute înainte de a scoate din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.
5
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
6
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire.
7
Întindeți frișcă între straturi și înghețați întreaga prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
8
Presărați deasupra firimituri de biscuiți Graham rezervate. Dati la frigider pana in momentul servirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista