Tort Pisica
Tortul cu pisici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 16 și costă 71 de cenți per porție. O porție conține 301 de calorii, 3 g de proteine și 11 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de migdale, cremă de brânză, amestec de prăjituri și m&m's de ciocolată brună cu lapte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 13%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mz. Tort cu morcovi de pisică, Tort cu pisică neagră de Halloween și Rețetă de tort cu ciocolată cu pisică neagră.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ungeți și făinați 3 cani și 2 litri. boluri rezistente la cuptor.
Turnați 1 cană de aluat în vasul cu 3 căni și aluatul rămas în cel de 2 litri. castron.
Coaceți prăjitura mică la 350° timp de 30-35 de minute și prăjitura mare timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Răciți fiecare prăjitură timp de 10 minute înainte de a o scoate din bol pe grătar pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un castron mare, bate crema de brânză până devine pufoasă.
Adăugați cremă de marshmallow și extract de migdale; bate pana se omogenizeaza. Bateți toppingul bătut. Pune deoparte 1/2 cană. Într-un castron mic, bateți ciocolata topită și amestecul rămas de topping bătut până la omogenizare; pus deoparte.
Așezați prăjiturile cu partea bombată în sus pe un 18 inchi. x 12 inchi. scândură acoperită.
Tăiați un pandișpan umplut cu cremă în jumătate pe lățime; puneți jumătăți în fața prăjiturii mari pentru labele din față.
Tăiați capetele de pe un alt pandișpan; tăiați capete pentru a forma triunghiuri. Pune triunghiuri deoparte pentru urechi.
Aranjați pandișpanul rămas în spatele prăjiturii mari pentru a forma coada. Înghețați fața și urechile pisicii cu glazură albă rezervată. Înghețați restul pisicii cu glazură de ciocolată.
Așezați urechile pe cap. Aranjați M&M's, lemn dulce și inimă de bomboane pentru a forma fața.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Louis Roederer Cristal Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.