Tort Pecan cu glazură de rom

Tort Pecan cu glazură de rom
Tortul Pecan cu glazură de rom este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 617 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, rom, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu nuci Pecan fără Gluten tort Bundt cu Crumble de nuci Pecan și glazură de Praline, Tort Pecan cu glazură de rom, și Tort de ciocolată cu glazură de nucă de cocos-pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci. Într-un robot de bucătărie, măcinați fin 1 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și pulsul pentru a combina; pus deoparte.Folosind un mixer electric, bateți 1 băț de unt cu zaharurile brune și granulate până când sunt ușoare și pufoase, 5 până la 6 minute. Bateți ouăle pe rând.Adăugați treptat amestecul de pecan, amestecând până se încorporează. Se amestecă zeama și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește timp de 10 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci complet.Folosind un mixer electric, bateți untul rămas cu zahărul și smântâna cofetarilor până devine pufos. Bateți romul și vanilia rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Se întinde pe tort. Tocăm nucile pecan rămase și presărăm top.To aduceți-l: puteți face tortul cu până la 2 zile înainte și înghețați-l cu până la 4 ore înainte de servire. Pentru a proteja glazura în timpul călătoriei, lipiți câteva scobitori în vârful tortului și faceți un cort liber cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista