Ciocolata Black-Out tort cu ganache burniță ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1653 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, făină de tort, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, și 100% tort de dovlecei cu ciocolată integrală cu iaurt grecesc miere de ciocolată Ganache pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Am făcut acest tort într-un set de cupe de măsură uscate din metal. Puteți folosi o tigaie tradițională de 9 inci, dacă preferați. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face tortul: topiți untul în cafea. Când untul s-a topit, amestecați laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Așezați ouăle și zahărul în vasul unui mixer de suport și puneți-l la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați făina, sarea, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu 1 pe rând și amestecați doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Lichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați vanilia și amestecul de zară de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
6
Se amestecă doar până se combină.
7
Dacă utilizați cupe de măsură uscate, așezați aluatul într-un recipient cu un orificiu pentru a ușura turnarea aluatului în cupele de măsură uscate.
8
Așezați matrițele cupei de măsurare pe o foaie de fursecuri. Pulverizați fiecare cană cu spray de gătit pentru legume. Umpleți fiecare ceașcă pe jumătate plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți smântâna grea într-o cratiță cu fund greu de 2 litri până când încep să se formeze bule în jurul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați ciocolata tocată într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Faceți o ganache turnând aproximativ jumătate din crema fierbinte peste ciocolată și lăsând-o să stea 30 de secunde pentru a topi ciocolata. Apoi, amestecați încet până când este netedă și omogenă. Nu adăugați toată crema fierbinte la ciocolata rece dintr-o dată. Șocul extremelor de temperatură va determina separarea grăsimii din ciocolată. Dacă ganache se separă, își pierde elasticitatea, se prăbușește și devine foarte lichid. Folosesc un blender de imersie de mână pentru a asigura o ganache netedă și pentru a păstra emulsia ciocolatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Emulsii
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați treptat crema rămasă și amestecați până când toată crema fierbinte este încorporată și ganache-ul este neted și omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
4
Desfaceți prăjiturile și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Când se răcește, stivuiți prăjiturile una peste alta cu cea mai mare prăjitură de pe stratul inferior. Așezați prăjiturile pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Folosiți o spatulă offset pentru a întinde ganache-ul peste prăjituri, lăsând excesul să se scurgă peste părți. Folosiți o spatulă offset pentru a muta prăjiturile pe placa de prezentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Spatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
5
Faceți buclele de ciocolată: utilizați un bloc de ciocolată albă. Trageți un cojitor de legume peste margine pentru a crea bucle de ciocolată. Folosiți buclele pentru a decora prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)