Tort individual de nucă cu iaurt

Tort individual de nucă cu iaurt
Tortul individual de nucă cu iaurt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 718 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, miere blândă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinte Individuale Cu Nuci De Mere Phyllo, Perele individuale se sfărâmă cu iaurt de arțar, și Iaurt, Mărar Și Baie De Nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulsați nucile într-un robot de bucătărie până se toacă grosier și rezervați 1 1/2 linguri într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați zahăr și un vârf de sare în nuci în procesor și pulsați până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
4
Adăugați untul și coaja și procesați până se omogenizează, apoi adăugați oul și procesați până se omogenizează, răzuind partea bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați făină și pulsați doar până se încorporează, de 2 sau 3 ori (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul într-un vas uns și se presară cu nuci rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
7
Coaceți până când tortul este rumenit în jurul marginii și umflat, iar o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
8
Transferați tortul în vas într-un raft.
1
Radeți fin 1/4 linguriță de coajă din lămâie, apoi înjumătățiți lămâia și stoarceți suficient suc pentru a măsura 2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
2
Aduceți sucul de lămâie, zahărul, apa și mierea la fiert într-o cratiță foarte mică, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți 1 minut. Se amestecă coaja și se răcește pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MiereMiere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tortului pentru a slăbi și turnați 3 linguri de sirop peste tortul fierbinte în vas, lăsând siropul să curgă pe părți și sub tort. Tort rece cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Se transferă pe o farfurie și se servește cu siropul rămas și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SiropSirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista