Tort Igloo

Tort Igloo
Igloo tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 684 calorii. Mergeți la magazin și ridicați gogoasa de tort, glazura de vanilie, colorarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Igloo Cupcakes, Salată Igloo, și Iglu albastru de gheață și pinguini.

Instrucțiuni

1
Unt și făină o tigaie de tort rotund de 8 inci și un bol rezistent la cuptor de 1,5 litri. Faceți aluatul de tort; împărțiți între tigaie și castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți la 350 de grade F până când o scobitoare iese curată, aproximativ 35 de minute pentru tigaie, 40 până la 45 de minute pentru castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați să se răcească, apoi desfaceți prăjiturile pe un suport.
4
Cuptorul cu microunde ciocolata albă la putere de 50% la intervale de 15 secunde, amestecând, până la topire, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Se toarnă pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament și se întinde la 1/4 inch grosime cu o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se presară cu zahărul șlefuit. Se răcește până se fixează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
7
Scoateți ciocolata din frigider. Rupeți cea mai mare parte în bucăți brute de 1/2-1-inch pentru a forma gheața care acoperă igloul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
8
Folosiți un cuțit pentru a tăia câteva plăci chiar de 1/2 inci din ciocolata rămasă (acestea sunt pentru intrarea în tunel).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Se amestecă 2 1/2 căni de glazură cu colorantul alimentar albastru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2
Întindeți niște glazură albastră pe tortul plat, apoi acoperiți cu tortul în formă de bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți niște glazură pe tort unde doriți să meargă tunelul, apoi atașați o jumătate de gogoașă, tăiată în jos. Atașați cealaltă jumătate cu glazură pentru a extinde tunelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Acoperiți întregul tort cu un strat subțire de glazură albastră (aceasta se numește "strat de firimituri", care este ca un grund; nu trebuie să fie perfect). Se răcește, neacoperit, până când glazura se stabilește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
5
Întindeți glazura albastră rămasă uniform peste tort și gogoși. Aranjați bucățile de ciocolată albă pe iglu într-un model de mozaic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Așezați plăcile uniforme de ciocolată albă în jurul intrării tunelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Pentru copaci, amestecați 3/4 cană glazură de vanilie cu colorantul alimentar verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
8
Răspândiți-vă pe conuri, lovind glazura cu vârful unei spatule offset pentru a forma ramuri. Aranjați copacii în jurul igloului și praful cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Sursă foto: Levi Brown
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista