Tort Friulian Clasic: Gubana

Tort Friulian Clasic: Gubana
Tort Friulian clasic: Gubana ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 976 calorii, 19g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 22 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, citron confiat, alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, Tort clasic al regelui, și Tort Clasic De Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și ungeți o foaie de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare de amestecare, combinați nucile, alunele, coaja de lămâie, coaja de portocală, citronul confiat, bucățile de ciocolată, coacăzele și lichidul de înmuiere și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Citron ConfiatCitron Confiat
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
CoacăzeCoacăze
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați albușurile și 1/4 cană de zahăr și pliați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Rulați patiseria într-un dreptunghi de 10 x 16 inci și poziționați cea mai lungă latură paralelă cu marginea suprafeței de lucru. Puneți umplutura peste patiserie uniform, lăsând 2 inci neacoperite la 1 sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Rulați patiseria ca un jellyroll de la sud la nord, astfel încât să pară o țeavă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Faceți un cerc al țevii atașând cele două capete deschise ca o coroană.
7
Ungeți cu gălbenușurile de ouă bătute și presărați cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Așezați pe o foaie de biscuiți și coaceți timp de 50 de minute. Se lasă să se răcească înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește cu vin Verduzzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Într-un robot de bucătărie, puneți 4 uncii de unt, 1 linguriță de sare și 2 1/2 căni de făină și amestecați până la textura pesmetului. Adăugați încet apă cu gheață până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Scoateți și formați o bilă, apoi aplatizați-o într-un dreptunghi de 8 x 10 inci și puneți-o în frigider. Aceasta se numește amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Într-un robot de bucătărie, așezați untul rămas și 1 cană de făină și amestecați până se omogenizează și răzuiți la bord. Lucrând rapid, formați acest amestec într-un pătrat de 4 inci și puneți-l în frigider. Aceasta se numește amestecul burro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
13
După 1/2 oră, când cele 2 amestecuri sunt similare ca textură, așezați amestecul de paste pe o suprafață de marmură curată bine făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Așezați amestecul de burro în centru și pliați amestecul de paste peste el, ca și cum ați împacheta un cadou. Aplatizați cu un sucitor și rotiți-l într-un dreptunghi de 8 x 16 inci, înflorind în mod regulat. Dacă untul iese la suprafață, făinați puternic locul și continuați să lucrați. Îndoiți treimea de jos în sus și treimea de sus în jos pentru a forma un pachet mic și rotiți 90 de grade în sensul acelor de ceasornic. Pat aluat cu sucitor să adere și rola la mare 8 de 16 inch dreptunghi din nou. Repetați procesul de pliere și refrigerați 30 de minute, acoperit cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
15
Scoateți și repetați procesul de rulare și pliere de 3 ori. Lăsați 30 de minute de refrigerare între fiecare manevră. Aluatul este acum gata și se va păstra la frigider 10 zile, înfășurat strâns în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 22 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista