Tort Delicios De Lămâie
Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 113 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de lămâie jell-o, topping cu bici rece, gelatină cu aromă de lămâie jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Delicios De Lămâie, Tort Delicios Cu Lămâie, și Tort Delicios Cu Strat De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați straturile de tort, cu părțile superioare în sus, în 2 tigăi rotunde curate de 9 inci. Pierce prăjituri cu furculiță mare la intervale de 1/2 inch.
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se toarnă cu grijă peste straturile de tort. Refrigerați 3 ore.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min.; se amestecă biciul rece. Înmuiați 1 tigaie de tort în apă caldă 10 sec.; desfaceți pe farfurie.
Se întinde cu aproximativ 1 cană amestec de budincă. Desfaceți al doilea strat de tort; așezați cu grijă pe primul strat de tort. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu amestecul de budincă rămas. La frigider 1 oră.