Tort De Var Cheie I
Tort de var cheie s-ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de coajă de var, bicarbonat de sodiu, suc de lămâie cheie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch.
Instrucțiuni
Cremă împreună untul sau margarina și 3/4 cană de zahăr. Bateți până la lumină și pufos. Separați ouăle. Bateți gălbenușurile de ou pe rând și adăugați coaja cheie de var.
Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Adăugați aceste ingrediente uscate în amestecul de unt de ou, alternând cu 1/2 cană suc de lămâie cheie.
Bateți albușurile până se înăbușesc și pliați în aluat.
Se toarnă aluatul într-o tigaie Bundt de 10 inch bine unsă.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute la 350 de grade F (175 de grade C) sau până la efectuarea testelor de tort. Se răcește tortul timp de 10 minute în tigaie, apoi se inversează pe suportul de răcire.
Combinați 1/4 cană zahăr și 1/4 cană suc de lămâie cheie. Se fierbe la foc mic mediu până se formează un sirop ușor; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 5 minute. Utilizați glazura imediat.
Se toarnă peste tort încă cald.