Torta de vacanță cu ciocolată-vanilie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $27.21 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 10737 calorii, 142g de proteine, și 721g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica garnitura: ornamente de argint, crema de branza, panglici de ciocolată și Arcul, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ciocolată Și Vanilie Grand Marnier Torte, Tortă de vanilie cu umplutură de zmeură și glazură de ciocolată, și Tortă de vanilie cu umplutură de zmeură și glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia 2 (9-inch) torturi pătrate cu folie de aluminiu; folie de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
2
Gatiti ciocolata semidulce si untul intr-o cratita mica la foc mic, amestecand pana se omogenizeaza. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți 2 căni de zahăr și 8 ouă la viteză medie cu un mixer electric 3 minute sau până se spumează. Adăugați treptat amestecul de ciocolată, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Se toarnă în 1 tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Scoateți din tigaie, aruncând folia. Tăiați marginile, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până devine cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
8
Adăugați restul de 1 cană de zahăr și făină, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
9
Adăugați 3 ouă rămase, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă smântână, ciocolată albă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Smântână
Vanilie
Ouă
10
Se toarnă în tigaia pregătită rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Coaceți la 325 timp de 1 oră. Opriți cuptorul. Lăsați stratul de tort în cuptor, cu ușa cuptorului parțial deschisă, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți tortul din cuptor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți tortul și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
13
Scoateți din tigaie, aruncând folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
14
Rezervați 1 cană Ganache de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
15
Așezați stratul de ciocolată, cu partea de jos în sus, pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
16
Se întinde cu 1/2 cană Ganache de ciocolată albă, iar deasupra cu strat de ciocolată albă, cu partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu ganache rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
18
Se amestecă cantitatea dorită de pastă alimentară în 1 cană rezervată ganache.
19
2 într-o pungă mare de decorare; umpleți cu ganache. Design de dantelă pentru țevi (șir continuu de glazură fără atingere) deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20
Aranjați 2 (17-x 2 1/2-inch) panglici de ciocolată albă pe tort. Formați arcul cu 1 bandă (13-x 2 1/2 - inch); aranjați 2 benzi (4-x 2 1/2 - inch) și 2 benzi (3-x 2 1/2-inch) pentru capetele arcului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
21
Așezați 1 bandă (2 1/2-x 1 inch) în centrul arcului pentru nod.
22
Păstrați tortul în frigider.
23
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.