Tort De Unt Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu unt brun. Această rețetă servește 2 și costă 2,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 114g de grăsime, și un total de 1896 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul brun, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort De Unt Brun, Tort De Modă Veche Cu Unt Brun, și Tort de lire cu glazură de unt maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc. Unt și făină ușor o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 inch.
Încălziți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu până când solidele din lapte de pe fund sunt maro ciocolată neagră.
Se transferă într-un castron puțin adânc și se răcește la congelator până se congelează, aproximativ 15 minute.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea.
Bateți împreună untul brun și zaharurile cu un mixer electric până la pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
La viteză mică, amestecați amestecul de făină până când este încorporat.
Transferați aluatul în tigaie, netezind blatul, apoi bateți tigaia pe blat pentru a așeza aluatul.
Coaceți până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 1 până la 1 1/4 ore. Se răcește în tigaie 30 de minute, apoi se răstoarnă tortul pe un suport și se răcește complet, cu partea dreaptă în sus, 1 oră.