Tort De Struguri Concord

Tort De Struguri Concord
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu struguri Concord ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 693 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, vinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Porumb Cu Struguri Concord, Tort De Porumb Cu Struguri Concord, și Tort Concord cu struguri și lămâie cu susul în jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți tigaia rotundă de 9 inci cu 1 lingură de unt. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament și acoperiți și ungeți din nou cu orice unt a rămas pe peria de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți ouăle și zahărul brun la viteză medie-mare până la galben pal și spumos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați sare, vin, lapte, ulei și coajă de lămâie și bateți până se combină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină. Bateți doar până se combină, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Îndoiți strugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
StruguriStruguri
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când testerul de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, rotind tigaia la jumătatea coacerii, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se răcește tortul în tigaie aproximativ 10 minute, apoi se întoarce pe o placă mare. Inversați imediat pe suportul de răcire setat peste foaia de copt căptușită cu pergament (pentru a prinde orice picături).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pentru gemul de struguri Concord: în timp ce tortul se răcește, puneți o farfurie mică în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De StruguriGem De Struguri
8
Îndepărtați cojile de struguri ciupind strugurii și așezați-le într-un robot de bucătărie. Se pulsează cu 1/4 cană de zahăr până se curăță complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Combinați cojile curățate, strugurii curățați, sucul de lămâie și restul de 3/4 cană de zahăr într-o cratiță cu fund mediu greu. Aduceți amestecul la fiert la foc mediu-mare, apoi reduceți la mediu-mic și fierbeți, amestecând frecvent, până se îngroașă și se reduce la 1 cană, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
StruguriStruguri
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Strecurați gemul fierbinte într-o ceașcă de măsurare din sticlă; aruncați semințele (gemul strecurat va măsura aproximativ 3/4 cană). Pentru a testa coacerea, aruncați o lingură de gem pe placa răcită și lăsați să stea timp de 1 minut. Înclinați farfuria: dacă gemul rulează, readuceți-l în cratiță și fierbeți 3 până la 5 minute și testați din nou. Gemul se face când rămâne într-o movilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Întindeți gemul cald peste tortul cald și lăsați să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
12
Servește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista